Pop müziğin önemli isimlerinden Rober Hatemo, konser verdiği Adana’da hayranlarına unutulmaz bir sahne performansı yaşattı.
Ajans Bilge’nin organizasyonuyla Anemon Adana Hotel’de sahne alan ünlü pop sanatçısı Rober Hatemo, albümüne de adını verdiği Pabucumun Dünyası isimli parçasıyla sahneye çıktı. 2.5 saat sahnede kalan ünlü sanatçı, ‘Çiçeğim’, ‘Senden çok var’, ‘Esmer’, ‘Gurur’, ‘Beyaz ve sen’ isimli şarkılarını hayranlarıyla seslendirirken, seslendirdiği cover parçalar da yoğun alkış aldı. Hatemo, hayranlarının yoğun ısrarı üzerine Müslüm Gürses’in ‘Hangimiz sevmedik’ isimli şarkısını 3 kez seslendirdi.
Ajans Bilge yöneticilerinden Bilge Canbaz, emeklerinin ve konsere gelen misafirlerin pozitif enerjisi nedeniyle Hatemo’nun 90 dakikalık sahne performansını 2.5 saate çıkardığını dile getirdi. Bu nedenle Hatemo hayranlarının konserden mutlu ayrıldıklarını ifade eden Canbaz, “Çok güzel keyifli bir gece geçirdik. Gelen tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürler. 2 kadın olarak bu piyasadan ben ve ortağıma sağlık olarak bir şey gelmediği müddetçe bu piyasadan asla ve asla çekilmeyeceğiz, mümkün değil” dedi.
HAKSIZ REKABETTEN YAKINDI
Bilge Canbaz’ın ortağı Serap Tatlı ise konserin bekledikleri gibi çok güzel geçtiğini ve Hatemo hayranlarının coşku dolu unutulmaz bir gece yaşadığını kaydetti. Neredeyse her 3 ayda bir konser düzenlediklerini belirten Tatlı, piyasadaki rakiplerinin haksız rekabet oluşturduğundan yakındı. Kente getirdikleri sanatçılar hakkında çeşitli kişilerin piyasada olumsuz şeyler söylediğine değinen Tatlı, “Rober Hatemo’nun sahne aldığı Anemon Otel’de o gün tek korkumuz kötü hava şartlarıydı ancak biz tüm konserlerimiz öncesinde risklere karşı gerekli önlemleri alıyoruz. Bu nedenle Ajans Bilge bir konser düzenlediği zaman, istediği kadar olumsuzluk olsun, konserler iptal edilmez” diye konuştu.
Piyasadaki haksız rekabete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Serap Tatlı, şöyle devam etti:
“SEKTÖRÜ SAVAŞ HALİNE GETİRDİLER”
“Adana için güzel bir şeyler olsun, birçok firma organizasyon yapsın, şikayetçi değiliz ama insanlar bunu anlamıyorlar. Sektörümüzü savaş haline getirdiler maalesef. Bu savaşta tüm çalıştığımız firmalarla, ekibimizle çok güçlüyüz ve her savaşa hazırız. Sezona erken hazırlanıyoruz, görüşmelerimiz hızlı bir şekilde başladı ancak anlaşmak üzere olduğumuz sanatçıya ahlaksızca fazla para vererek ‘Ajans Bilge’ye gitmeyin, bize gelin’ diye çirkin şeyler yaşanıyor. Bu tip saygısızca tekliflere bu sezon da şahit oldum. Bu nedenle gelecekte getireceğimiz ünlü isimleri sürpriz olsun diye söylemiyoruz. Kendi müşterilerimizin talepleri ve bu bölgenin seveceği isimler olacağını garanti ederiz, bizi izlemeye devam etsinler.”