Yavuzeli Kaymakamı Ömer Faruk Güngen, Pazartesi günü başlayacak olan futbol turnuvasını geleneksel hale gegireceklerini söyledi.
Kaymakam Güngen, “Kaymakamlık Kurumlar arası Bahar Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın 1.’sini, 03.11.2012 günü ilçemizi temsil etmek üzere Gaziantep il merkezine maça giderken geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Takım Kaptanı Ali Çelik ile Cemil Yılmaz ve Mehmet Şahin anısına düzenleyeceğiz” dedi.
Turnuvada Koordinatör olarak görev alan Antrenör Cengiz Göksu ise konuşmasında, “Yaklaşık bir aydır hazırladığımız çalışmanın bir örnek turnuva olmasını diliyoruz. Amacımız ilçemize sporu sevdirmek ve sağlıklı yaşam için sporu adres olarak göstermektir” ifade etti.
Kaymakamlık Kurumlar Arası Bahar Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 12 takım olacak. 30 Mart 2015 Pazartesi günü başlayacak olan turnuvaya son başvuru tarihi yine 30 Mart 2015 Pazartesi saat 12:00 olarak belirlendi. Başvuruların tamamlanması ile aynı gün saat 15.00’te Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda kura çekimi yapılacağı öğrenildi.