Bilecik Belediyesi tarafında, 15 tatil hediyesi olarak çocuklara birbirinden güzel vizyondaki animasyon çocuk filmleri ücretsiz olarak sunuyor.
Bilecik Belediyesi, çocukların 15 tatil hediye olarak 26 Ocak ile 6 Şubat 2015 tarihleri arasında birbirinden güzel vizyondaki animasyon çocuk filmleri ücretsiz olarak sunuyor. Konu hakkında Bilecik Belediyesinden yapılan açıklama, gerçekleştirdikleri birçok projelerinde, geleceğin teminatı olan çocukların sosyal ve kültürel anlamdaki gelişimlerini sağlamak amacıyla birbirinden güzel etkinliklere imza atmaya devam ettiklerini belirterek, “Çocuklarımıza şu ana kadar birbirinden güzel tiyatro oyunları izleme fırsatı veren Bilecik Belediyesi, 15 tatil hediyesi olarak çocuklarımıza sunacağı birbirinden güzel vizyondaki animasyon çocuk filmleri ile geleceğimizin teminatı çocuklarımıza kendi tatillerinde ücretsiz sinema keyfi sunuyor. Çocuklarımıza birbirinden güzel ve özel filmleri hediye eden Belediye Başkanımız Selim Yağcı, çocuklarımızı, çocuk sinema salonunda filmleri izlemeye davet ediyor. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında her hafta düzenlediğimiz tiyatro oyunları ile çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan Bilecik Belediyesi, 15 tatilde ise çocuklarımıza ücretsiz sinema filmlerini sunarak, onların gözlerinde tatlı bir tebessüm oluşmasını sağlıyor. 26 Ocak ile 6 Şubat 2015 tarihleri arasında çocuklarımızla buluşmaya başlayacak olan filmler arasında, Madagaskar Penguenleri, Tarzan, Ormanda Karmaşa, Uçaklar 2, Fındık İşi, Ejderhanı Nasıl Eğitirsiniz 2, Minik Kahramanlar Macera Peşinde, Kahraman Şövalye Justin filmleri olacak” denildi.
Ayrıca, her gün saat 13.00 ve 15.00 seanslarında iki kez çocuklarla buluşacağı ve Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın tüm çocuklarımızı davet ettiğinin belirttiler.