Genç-Memur Sen Erzurum İl Başkanı Yunus Demir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Mesajda şu görüşlere yer verildi:
“Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır 19 Mayıs 1919. Temeli bu tarihte atılan “ Milli Egemenlik “ ilkesi ile birliğimiz ve bütünlüğümüz sağlanarak, çarenin ancak millette olduğu tescillenmiştir. Bugün de vazgeçilmez güç kaynağımız millet iradesidir. Bunun yaşatılması için hepimize özellikle de biz gençlere büyük görevler düşmektedir. İşte bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğumudur. Sevgi, saygı, hoşgörü ve uzlaşma ortamı içinde üstesinden gelinmeyecek bir sorunun bulunmadığını unutmamamız gerekir. Birlik ve bütünlüğümüze yönelik her türlü saldırı ve tehdit karşısında daha fazla kenetlenerek hiçbir kimsenin hangi amaçla ve ne şekilde olursa olsun, huzur ve güvenliğimizi bozmasına fırsat vermemeliyiz.
Bilinir ki, biz gençler, Milletin geleceği ve yarınların teminatıyız. Yarınların sorumluluğunu üstlenebilecek şekilde, nitelikli, bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmemiz için bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bizler “ Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözünü rehber edinerek çok çalışıp, ilerde şahsımıza verilecek olan görevleri en iyi şekilde yapacağıma genç değerlerimize söz veriyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle Genç -Memur Sen Erzurum İl Başkanlığı olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyor, Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.”