BURSA Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursaspor Kulübü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Armayı Sırtla' projesine, 1000 çanta ile destek verdi. Bursastore'dan alınan Bursaspor armalı okul çantaları, öğrencilere dağıtılacak.
İlköğretim düzeyinde eğitim gören çocuklarda yeşil- beyaz sevgisini pekiştirmeyi hedefleyenproje kapsamında Bursaspor armalı 1000 çanta alan BTSO, forma kampanyasının ardından yine Bursaspor’a desteğini devam ettirdi.
BURSASPOR’UN YANINDAYIZ
Kentin en önemli marka değerlerinden Bursaspor’un her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Bursaspor’umuz ortak kent kültürümüzün en önemli birleştirici unsurlarından biri. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bu anlamlı kampanya katılarak hem hepimizin ortak değeri olan Bursaspor’umuza destek vermekten hem de toplumsal sorumluluk anlayışı kapsamında çocuklarımızın eğitimine katkı bulunmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
Yeşil- beyaz armanın sevgisinin daha geniş kitlelere yayılması ve Bursaspor’un yeni başarılara imza atarak tüm kenti gururlandırması için desteklerinin bundan sonra da süreceğini belirten BTSO Başkanı İbrahim Burkay, "Bizler, Bursa’nın taşıdığı potansiyelle her alanda lider bir kent olduğuna inanıyor ve bu vizyonla çalışıyoruz. Bursa’mız, ekonomik alanda olduğu gibi sahip olduğu tüm değerleri ve elbette Bursaspor’uyla her zaman ayrıcalıklı bir kenttir. Bu değerlerimizi el ele verip hep birlikte çalışarak daha da büyütebileceğimize inanıyor, tüm kurumlarımızı ve halkımızı bu güzel kampanyaya destek vermeye davet ediyorum" açıklamasını yaptı.

FOTOĞRAFLI