Karaoyumca Mahallesi’nde gerçekleştirilen ve beş mahallenin katıldığı iftar buluşmasında yemeklerin başına geçen ve tabaklara bol bol dolduran Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya vatandaşlar, “Bol kepçe başkan” diye takıldı.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ramazan ayında mahallelerde gerçekleştirilen iftar buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Karaoyumca Mahallesinde düzenlenen ve Karaoyumca, Meyvalı, Sarıtaş, Çamlıyazı ile Yukarıaksu Mahallelerinin katılım sağladığı iftar buluşması çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ile mahalle muhtarlarının da katıldığı iftar buluşmasında yemek dağıtan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, katılım sağlayan vatandaşlarla da uzun süre sohbet etti. Ramazan ayının maneviyatına uygun şekilde tasarlanmış bir program dahilinde hareket ettiklerini kaydeden Başkan Taşçı, bu programa gösterilen ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yemek dağıtımı sırasında kendisine uzatılan tabaklara yemekleri bol bol dolduran Başkan Taşçı’ya vatandaşlar, “Bol kepçe başkan” şeklinde takıldı.
Mahallelerin sorunlarının çözümüne yönelik ciddi girişimlerde bulunduklarını ve hızlı bir çözüm süreci içerisinde olduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum ilçesi hızla büyüyor. Bu büyüme neticesinde yaşam alanları da sürekli artıyor. Bir yandan yeni yaşam alanlarının güzelleşmesi, öte yandan da eski yerleşim alanlarının eksik ve sorunlarının giderilmesi için durmadan, duraksamadan çalışıyoruz. Rutin belediyecilik çalışmalarını hızla sürdürürken bir taraftan da sosyal belediyeciliğin gereği olan projeleri, çalışmaları hayata geçiriyoruz. Atakum ilçesinin Türkiye’nin parlayan yıldızı olması için mücadele ediyoruz” diye konuştu.