Türkiye Gençlik Vakfı Bartın İl Temsilciliği, protokol ziyaretleri kapsamında Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyerette, TÜGVA Bartın İl Başkanı Eyüp Hendek ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Vali Azizoğlu’na, Türkiye Gençlik Vakfı’nın misyonu ve gençliğin sorunları, çözüm noktaları üzerine çalışmalar konusunda bilgi verildi. Vali Azizoğlu, Tügva Bartın İl temsilciliğinin gençlerin gelişimi için yapacağı çalışmalarda destek vereceğini belirtti.
TÜGVA Bartın İl temsilciliğine atanan Eyüp Hendek kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan kaynağının oluşumuna katkı sağlamayı amaçlayan bir vakıf olduklarını söyledi. Hendek , "Dininin, tarihinin, kültürünün, medeniyetinin içerisinde bulunan çağın gereklerini iyi okuyan, ahlakı, maneviyatı, ilmi kendine, çevresine ve geleceğine aktarmayı şiar edinmiş hassasiyetli bir gençlik kuruluşu olarak Bartın’da Bismillah diyerek başladık. Bu maksatla yurt içinde ve yurt dışında teşkilatlanan vakfımız, vizyon olarak en aktif vakıfçılık deneyimini yaşatarak, tüm gençliğe ulaşabilmeyi, misyon olarak da, gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini gözeten; bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan, hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi, nitelikli insan kaynağının oluşumuna katkı sağlamayı amaçlayan bir vakıf statüsü içerisindedir" şeklinde konuştu.