Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Yönetim Kurulu üyesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Abdülkadir Gözegir, Kamil Ocak Spor Salonunda oynanan tekerlekli sandalye basketbol maçına giderek, Büyükşehir takımına, Urfa takımına ve hakemlere çiçek vererek başarılar diledi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi arasında oynanan tekerlekli sandalye basketbol müsabakasının oldukça zevkli ve çekişmeli geçtiğini belirten TBESF Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Gözegir, engelli sporcuların azimli bir şekilde mücadele etmesinden oldukça duygulandığını ifade etti.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkan Vekili ve TBESF Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Gözegir, Kamil Ocak Spor salonuna gelerek engellilere destek olan taraftarlara teşekkür ettiğini belirterek, “Engellilerin topluma kazandırılması için sportif faaliyetlerin büyük önemi var. Tekerlekli Sandalye Basketbol artık Dünya çapında kendini kanıtlamış, Türkiye’de ise Süper Lig, 1. Lig ve 4 Gruptan oluşan İkinci Lig’de çok sayıda faal olan takımlar var. Bizler bu takımların yanında olmak zorundayız. Federasyon Başkanımız Arif Ümit Uztürk ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte, bu takımların daha iyi şartlar altında sportif faaliyetlerini sürdürmeleri için elimizden geleni yapacağız. Kamil Ocak Spor Salonunda izlediğim karşılaşmada, gerek Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, gerekse konuk takım Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor çok iyi mücadele ettiler. İki takımı da tebrik ediyorum, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Federasyon olarak her zaman kulüplerimizin yanındayız” dedi.