Aydın’da 10 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yenipazar Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Yaşar Yaman, son yolculuğuna uğurlandı.
Yenipazar Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Yaşar Yaman, 10 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü hastanede dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Yaman için Yenipazar Çarşı Camisinde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç, S.S. Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç, Aydın EKK Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Angı, Aydın EKK Müdürü Mustafa Dağlı, Fethiye EKK Başkanı İsmail Başoğlu, Dalaman EKK Başkanı Üzeyir Gökmen, Kuyucak EKK Başkanı Eray Akıncıoğlu, Atça EKK Başkanı Ahmet Şentur, Yaman’ın ailesi ve yakınlarıyla vatandaşlar katıldı.
Yenipazar Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Yaşar Yaman’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Yenipazar İlçe Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
77 yaşında hayata gözlerini yuman evli ve dört çocuk babası Yaman, bir dönem CHP Yenipazar ilçe başkanlığı yapmış ve 1993 yılından bu yana Yenipazar Sınırlı Sorumlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini yürütmekteydi.