Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in futbolun paydaşlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu ve projelerini paylaştığı Futbol Buluşmaları’nın ikincisi 6-7 Nisan tarihlerinde İzmir’de yapılacak.
İlki 16-17 Mart tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilen organizasyonun İzmir etabına, İzmir, Aydın ve Manisa’da bulunan profesyonel kulüplerin başkanları ile futbol şube sorumluları, gençlik geliştirme programı teknik sorumluları ile antrenörleri, yine bu illerin ASKF ve TÜFAD başkanları, BESYO müdürleri, Gençlik ve Spor İl Müdürleri, Milli Eğitim İl Müdürleri, MHK Bölge Sorumlusu ve belediyelerin spor teşkilatı sorumluları katılacak.
İzmir Swissotel Büyük Efes’in ev sahipliği yapacağı Futbol Buluşmaları çerçevesindeki ilk toplantıda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 6 Nisan Pazartesi günü saat 16.30’da profesyonel kulüplerin başkanları ve futbol şube sorumluları ile bir araya gelecek.
7 Nisan Salı günü saat 9.30’da Terim; İzmir, Aydın ve Manisa’daki profesyonel kulüplerin gençlik geliştirme programı teknik sorumluları ve antrenörleri ile bir toplantı gerçekleştirecek. İzmir’deki Futbol Buluşmaları’nın aynı gün saat 15.00’te başlayacak son oturumuna futbolun paydaşları, bürokratlar, BESYO müdürleri, belediye sorumluları ve MHK Bölge Sorumlusu katılacak.
İzmir Bölge Müdürlüğü’ne bağlı diğer illerde yer alan profesyonel kulüplerin temsilcileri ile illerdeki futbolun paydaşları, spor bürokratları, BESYO müdürleri ve belediyelerin spor teşkilatı sorumluları 27-28 Nisan’da Antalya’da yapılacak Futbol Buluşmaları toplantılarına davet edilecek.