SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 12 Nisan Pazar günü Karadeniz derbisinde karşılaşacağı Orduspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, yenileme antrenmanı yaptı. Antrenmana izinli olan Ahmet Burak Solakel ile hafif sakatlıkları bulunan Canberk Aydın ve Doğan Erdoğan katılmadı.

İdmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Erhan Altın, son maçlarında Şanlıurfaspor 1-1 berabere kalarak puan kaybı yaşadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Altın, Orduspor maçına odaklandıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Hiçbir maç oynanmadan, mücadele etmeden kazanılmaz. Şu anda 8 final maçımız kaldı. Bunlardan bir tanesi de Orduspor karşılaşması. Biz her zaman rakiplerimize saygı gösteriyoruz. En ufak bir konsantrasyon eksikliği yaşamadan sahaya çıkmalıyız. Sonuçta Orduspor buraya teslim olmaya gelmiyor. Onlar da uzun süredir maç kazanamıyor. Bizi yenmek, mücadele etmek için sahaya çıkacaklar. Kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. Artık hiçbir maçımız kolay değil."