Belediyeler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırmak için İzmir’in AK Partili Belediye Başkanları Ödemiş’te toplandı.
Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in ev sahipliğinde yapılan toplantıya; Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez katıldı.
Belediye çalışmalarını değerlendirmek ve ortak çalışmalar yürütmek amacıyla her ay toplandıklarını ifade eden Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, “Kemalpaşa toplantısından sonra geçen bir aylık süreçte yapılan çalışmalarımızı değerlendirdik. Katılım gösteren başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Performans planlarımızdaki yatırımları inceleyerek, kentimizin ve bölgemizin gelişimi için ortak yapılacak projeleri görüştük. Yol haritalarımızı birlikte belirlemeye çalışıyoruz” dedi.
Ödemiş’te yapılan toplantıya Belediye Başkanları eşleriyle birlikte katıldı. Ödemiş Belediye Başkanının eşi Nevin Badem, başkan eşleriyle belediye bünyesinde bulunan Yıldız Kent Müzesi ve Arşivi (ÖYKAM) ile Bedia Akartürk Müzesi’ni ziyaret etti. Büyük bir hayranlıkla müzeleri gezen bayanlar, özellikle çeyiz eşyalarının bulunduğu odalara ilgi gösterdiler.