RİZE (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor'da, görevden ayrılan Hasan Çelik'in yerine getirilen teknik direktör Oktay Çevik, ligde kalan 5 maçta üst seviyede performans ortaya koyacaklarını, bunun için herkesin iki kat efor sarf etmesi gerektiğini söyledi.

Çevik, yaptığı basın açıklamasında, göreve başlamadan önce takımın taraftarı olduğunu, kendisine görev verildiğinde hiç düşünmeden kabul ettiğini belirtti.

Pazarspor'un sıradan bir ikinci lig takımı olmadığını, ayrı bir misyonu bulunduğunu ve yaşaması gerektiğini vurgulayan Çevik, "Yıllarca Türk futboluna hizmet etmiş, çok önemli değerler katmıştır. Dolayısıyla bu kulübün yaşaması Türk futbolu için çok önemlidir" ifadesini kullandı.

"Ligde kalan 5 maçta üst seviyede performans ortaya koyacağız, bunun için herkesin iki kat efor sarf etmesi gerek" diyen Çevik, şunları kaydetti:

"Benim ricam, lig bitimine kadar bize destek olunmasıdır. Yerel basınımız, taraftarımız, herkesten destek istiyorum. Bu benim tek başıma başaracağım bir şey değil. Konu Pazarspor olunca her şey ikinci planda kalmalıdır. Dolayısıyla Pazarspor'un sıkıntılı gibi görünen sürecinde herkesin desteğini bekliyorum. Bugüne kadar camia bana her zaman destek oldu, bundan sonra da aynı desteği bekliyorum."