Vatan Partisi Aydın Milletvekili Adayları Hasan Atilla Uğur ve Selahattin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri Bozdoğan’da yaşanan gerilimi değerlendirdi.
Vatan Partisi Aydın il binasında gerçekleşen toplantıya Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Emre Albayrak, Vatan Partisi Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, 2. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı.
Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde kimliği belirsiz yaklaşık 20 kişilik grup tarafından karşı kaldıkları saldırı hakkında bir bilgilendirme yapan Vatan Partisi Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, saldırının daha önceden planlanan bir saldırı olduğunu iddia etti.
Vatan Partisi Aydın 2. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Yılmaz da, “Bu olayın kesinlikle Bozdoğan halkıyla bir alakası yoktur. Bu saldırganların birçoğu dışarıdan kiralık olarak getirildi. Bu saldırı önce Bozdoğan ve daha sonra Nazilli, Aydın, Türk Milleti ve Vatan Partisi’ne yapılan bir saldırıdır. Vatan Partisi’nin büyüdüğünü gören bir takım gruplar rahatsız olmaya başladı. Bu saldırıların devam etme durumu vardır” dedi.