TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, "Ne kadar ülkücü, sosyal demokrat, milli görüşçü kardeşimiz varsa hepsini AK Parti'ye davet ediyor ve hepsinden istikrar için oy istiyoruz" dedi.

Günnar, AK Parti Akçaabat İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, il ve ilçe teşkilatlarının gece ve gündüz demeden çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Koalisyon görüşmelerinde muhalefet partilerinin üzerine düşeni yapmadığını ifade eden Günnar, "7 Haziran seçimlerinde sayın Bahçeli önce erken seçim istedi, sonrasında istemedi. Arkasından ‘koalisyon istemiyorum. Hiçbir şey istemiyorum. Ben bakan da vermiyorum’ dedi . Hem MHP, hem CHP şimdi sahaya çıkacaklar ve HDP’li iki tane bakanı hükumete yerleştirdiler diye politika yapacaklar. Bu, milletin aklıyla dalga geçmektir. Siz üzerinize düşeni yaptınız mı? En azından koalisyon şartlarına uymuyorsanız seçim hükumetinde birlikte olalım demedik mi dedik. Tüm bunlara rağmen ne yazık ki CHP ve MHP üzerine düşeni yapmamıştır" diye konuştu.

- "Koalisyon hükumetlerinde sonuç çıkmayacaktır"

Günnar, il genelinde seçim çalışmalarının başladığını vurgulayarak, Trabzon'da 110 bin üyesi bulunan AK Parti'nin halktan babacan bir şekilde oy isteyeceğini söyledi.

Herkesin daha çok çalışması gerektiğini söyleyen Günnar, şöyle devam etti:

"Koalisyon hükumetlerinde sonuç çıkmayacaktır. Bunlar hükumet olsalar bile bu kafayla birlikte hükumeti berbat etmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Ne kadar ülkücü, sosyal demokrat, milli görüşçü kardeşimiz varsa hepsini AK Parti'ye davet ediyor ve hepsinden istikrar için oy istiyoruz. 'Sizin benim yanıma gelmeniz, güler yüzünüz, sıkıntımla uğraşınızla birlikte ben size oy vereceğim' diyenler var. Daha çok çalışmamız lazım. Milletin temsilcisi olacak partinin AK Parti'den başka parti olmayacaktır."