Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili adayları Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy, kentteki esnafları ziyaret ederek bin adat Türk bayrağı dağıttı.
MHP Bilecik İl Başkanlığında toplanan grup, Teyfikbey Caddesi üzerindeki esnafı dolaşarak, esnafa hayırlı işler dileklerinin ilettikten sonra Türk bayrağı dağıttılar. Son olarak Kültür Sitesi Aile Çay Bahçesi’nde oturan vatandaşları selamlayan aday adayları, burada vatandaşlar ile bir süre sohbet ettiler. Burada açıklama yapan MHP Milletvekili Adayı Bahattin Şeker, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları için Bilecik’ten start verdiklerinin belirtti. Şeker, “Hüseyin Şensoy, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve diğer arkadaşlarımızla beraber gündüz ilimizi gece ise ilçelerimizi ve köylerimizi geziyoruz. Çok iyi dönüşler alıyoruz. Halk son olaylar ve Türkiye’nin çektiği bu durum karşısında desteğini MHP’ye vereceğini gösteriyor. Hedefimiz Bilecik’te birinci parti olmak ve onun için çalışıyoruz. Hedefimiz 2 milletvekili çıkarmak. Tabi biz çalışacağız, çabalayacağız. Allah’ım da nasip ettiyse finale hep beraber ulaşacağız” dedi.
Açıklamanın ardında Şeker ve Şensoy, ziyaretlerine devam ettiler. Yapılan ziyaretlerde adaylara, MHP Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Çakır ve çok sayıda partililer eşlik etti.