Nur Pastaneleri’nin, 88’inci şubesi Kepez İlçesi Kuzeyyaka mahallesinde açıldı.
Karatay ve Kütükçü Nur Pastaneleri’nin de sahibi olan Kepez Belediyesi Meclis Üyesi İsa Sarpdağ’a ait olan Kuzeyyaka Nur Pastanesinin açılış kurdelesini Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Nur Pastaneleri Genel Müdürü Fahrettin Karateke kesti.
Törende konuşan işletme sahibi İsa Sarpdağ, 13 yıl önce ilk Karatay Nur Pastanesini açtığın hatırlatarak, " 3 Yıl önce de Kütükçü Nur Pastanesini açmak nasip oldu. Bu gün de 3’üncü şubem olan Kuzeyyaka Nur Pastanesini açmanın mutluluğunu yaşıyorum. 13 yıl boyunca her gün Nur Pastaneleri ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duydum. Bu süre zarfında hiçbir zaman ürün kalitesinden taviz vermedik. Bu sayede hem biz kazandık hem müşterilerimiz hem de Nur Pastaneleri. Yeni şubemiz tüm Kepez halkına hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Fahrettin Karateke, 88’inci şubenin açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Nur Pastanelerinin 1955 yılından beri hizmet verdiğini, lezzet ve kaliteden ödün vermeden dürüstlük, kalite, temizlik ve şeffaflığı prensip edinen bir işletme olduğunu kaydetti.