Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesine giren 15 Adana firmasına, kent ve ülke ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür etti.
Çalışkan, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin “500 Büyük Sanayi Kuruluşu” sıralamasında ilk 500 içerisinde yer alan Sasa Polyester, Temsa Global, Beyteks Tekstil, Marsa Yağ, Elita Gıda, Adana Çimento, Bossa Ticaret, Amylum Nişasta, Indorama Ventures Adana Pet Sanayi, Akyem A.Ş, Karteks Tekstil, Güney Çelik, Öz Maya A.Ş, Gürsoy Yem ve Oğuz Tekstil’e Adana ve ülke ekonomisine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Çalışkan, “Adana’yı hak ettiği yere taşıyabilmek için şehrimizden daha fazla firmayı ilk 500 listesinde görmek istiyoruz ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği olarak bunun için elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız” dedi.
Recep Çalışkan aynı zamanda ASKON Adana Şubesi üyesi de olan Elita Gıda ve Akyem A.Ş.’yi de başarılarından dolayı ayrıca tebrik ettiğini ve dernek olarak gurur duyduklarını ifade etti.