Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Hatay Fenerbahçeliler Derneği tarafından yaptırılacak olan Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temel atma töreni, Fenerbahçe Hatay Şubesi’nin açılışı, Hedef 1 Milyon Üye Hatay tanıtımı ve diğer bir dizi etkinliğe katılmak için bugün Hatay’a gitti.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Mithat Yenigün ve Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, bugün öğle saatlerinde Hatay’a ulaştı. Hatay Havalimanı’nda, Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy, Fenerbahçe Hatay Şube ve Hatay Dernek yöneticileri ile taraftarlar tarafından karşılanan başkan ve yöneticiler, ardından derneğin verdiği yemeğe katıldı.
Başkan Yıldırım ve yöneticiler, Hatay Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret ettikten sonra, Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu temel atma törenine katılacak. Hatay Fenerbahçe Spor Okulu ziyaretinin ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş makamında ziyaret edilecek. Fenerbahçe Hatay Şubesi’nin açılışının ardından tanıtım balosu gerçekleştirilecek.