Müzik dünyasının yenilikçi ve üretken saksafoncularından iki Grammy ödüllü Ernie Watts, Kerem Görsev Trio ile Amara Sealight Elite açılışındaki caz performansı ile konukları büyüledi.
Deniz Işığı Otelcilik, Kuşadası’nda deniz ve güneşin ötesinde bir tatil anlayışı ile konuklarına farklı bir konseptte hizmet verecek olan ve içerisinde Avrupa’nın en iddialı thalassotherapi merkezi olan Relais Thalasso Kuşadası’nın da bulunduğu ve 35 milyon Euro yatırımla inşa edilen 392 odalı Amara Sealight Elite otel projesini hayata geçirdi.
GÖRKEMLİ AÇILIŞA MUHTEŞEM PERFORMANS
Görkemli açılış; otuz yılı aşkın müzik yaşamında Cannonball Adderley’den Frank Zappa’ya kadar beş yüzden fazla albümde unutulmaz eserler ile yer alan, En İyi Pop Enstrümantal ve En İyi Enstrümantal R&B Performansı ile iki kez Grammy Ödülü’nü, bir kez de En İyi Caz Albümü Dalında Amerikan Bağımsız Müzik Ödülü’nü kazanan müzik sahnesinin yenilikçi ve üretken saksafoncularından Ernie Watts ve Kerem Görsev Trio’in muhteşem performansları ile adeta bir müzik ziyafetine dönüştü. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç başta olmak üzere açılışa katılan çok sayıda ünlü caz şöleni ile coştu.
FRANSA DIŞINDAKİ İLK MERKEZ
Fransa’nın en önemli thalasso kuruluşu Relais Thalasso Kuşadası’nı bünyesinde bulunduran Amara Sealight Elite, Kuşadası’nı Türkiye’nin tek otantik geleneksel Thalassotherapi merkezi olarak dünyanın önemli destinasyonlarından biri yapma konusunda iddialı. 4000m2 alanda hizmet verecek olan Relais Thalasso Kuşadası, Türkiye ve dünyadan gelecek olan konfor ve yüksek standart tutkunlarının yeni adresi olmaya aday.
Amara Sealight Elite ve Relais Thalasso Kuşadası, Fransa’nın alanındaki en önemli markası Relais Thalasso’nun, Fransa dışındaki ilk ve tek noktası. Önleyici sağlık inovasyonu ve Thalassonun keyif dalgasını deniz suyunun tüm nimetleri ile sunan merkezde konuklar mevsimsel değişiklik, yoğun iş temposu, stress ve yorgunluğa karşı Thalassoterapi kürlerinin eşsiz ve kıyaslanamaz faydalarından yararlanabilecek.
DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARLA LEZZET DURAĞI
Bünyesinde bulunan ve tamamen kendi işletmesi olarak çalışacak dünyaca ünlü markalarla Amara Sealight Elite bir lezzet durağı olmaya da aday. Otel, konuklarına dünyaca ünlü marka mekanlarla “gurme” konseptinde; İtalyan Mutfağından mozzarella peyniri ile ünlü “Fratelli La Bufala”, Güney Amerika Mutfağının ilginç tadlarına doyulacak “La Paz”, Türk mutfağının farklı çorba çeşitleri ile birlikte unutulmaya yüz tutmuş lezzetleri sunacak “Shorba”, Uzak Doğu Mutfağının eşsiz tatlarının bulunacağı “Wok”, Organik, Vejeteryan, Sağlık Mutfaklarının yer aldığı “La Promenade”, Kuşadası’nın vazgeçilmezi balık ve deniz ürünlerinin sunulacağı “L’Azur”, Anadolu’nun farklı yörelerinden yemekleri menüsünde bulunduran “Anadolu”, Kebap çeşitlerini yansıtacak ve Sümer dilinde kebap anlamında gelen ismiyle “Kabuba” ultra lezzet keyfini yaşatacak. Ayrıca çikolata ve pasta çeşitleriyle “Elite”, Belçika’dan dünyaya yayılan tatlı lezzetlerin meyve ile bütünleştiği “V&W-Vitamin&Waffle” damaklarda farklı izler bırakacak.