Keçiören Belediyesi israfın önüne geçmek için tasarruflu LED aydınlatmaları tüm parklarda yaygınlaştırmaya devam ediyor.
Yüksek performansla enerji tasarrufu sağlaması ve uzun ömürlü olması nedeniyle parklarda LED aydınlatma sistemine geçen Keçiören Belediyesi, mikro ölçekte ilçe ekonomisine makro ölçekte ise ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor. Tasarruf ampullü iki direğin aydınlattığı alanı sadece bir direk ile aydınlatabilen LED teknolojisi sayesinde, parklarda yüzde 44 oranında enerji tasarrufu sağlandı.
Parklara “gündüz aydınlığını” taşıyan LED’li elektrik direkleri, bu alanların gece karanlığında da kullanımına kapı açtı. 7’den 77’ye her yaştaki Keçiörenlilere hitap eden park ve bahçeler artık sadece gündüz değil, gece de yaşam dolu olacak. Yaz akşamlarında serinlemek isteyen Keçiörenli’ler ile akşam da oyun oynamak isteyen çocuklar böylece parklarda daha uzun zaman geçirebilecek.
Kadir Çolak Parkı, Abdülhakim Arvasi Parkı, Veysel Çirişlioğlu Parkı’nda da LED aydınlatma sistemine geçildi.
Modern tasarımı, yüksek güvenlikli olması nedeniyle tercih edilen LED aydınlatmalar özgün görünümüyle Keçiören’in havasını değiştirdi.