MUŞ (İHA) – Muş Alpaslan Üniversitesi Malazgirt Meslek Yüksekokul öğrencileri kep atarak mezuniyet sevinci yaşadı.
Okulun bahçesinde düzenlenen mezuniyet programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından bir konuşma yapan Malazgirt MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Akkuş, Muş Alparslan Üniversitesi’nin 2007 yılında kurulan Türkiye’nin en genç üniversitelerinden biri olduğunu belirterek, “2009 yılında ise Malazgirt Meslek Yüksekokulu 4 bölümle eğitim öğretime başlamıştır. Şu anda ise 6 bölümle 315 öğrenciyle eğitim öğretime devam etmektedir. Malazgirt Meslek Yüksekokulu olarak her geçen yıl hem fiziki hem de akademik olarak kendimizi geliştirmekteyiz. Bu bağlamda teminatımızın geleceği olan gençlere elimizden gelen en iyi şekilde eğitim vermeyi sağlamaktayız” dedi
Malazgirt MYO birincileri Emrah Aslan ve Kemal Meşe, okul ikincisi Okan Taşdemir, okul üçüncüsü Mehmet Soyaral başarı belgesi ile ödüllendirildiler. Ardından öğrenciler kep atarak mezuniyet sevinci yaşadılar.
Törene Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Jandarma Komutanı Binbaşı Asrlan Kulaksız, Malazgirt MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Akkuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, sivil toplum kuruluşları, kurum amirleri, çok sayıda öğretim görevlisi, öğrenci velisi ve öğrenciler katıldı.