Türk siyaset dünyasının 80. partisi olarak 2014 yılı Temmuz ayı içerisinde Prof. Dr. Abdurrahim Karslı Genel Başkanlığında kurulan Merkez Parti’nin Hatay’ın Dörtyol İlçe Başkanlığının açılışı gerçekleştirildi.
Merkez Parti Hatay İl Başkanı Çilem Aras, Hatay Milletvekili Aday Adayı Mehmet Kırk ve il yöneticilerinin bulunduğu açılışta konuşan İl Başkanı Çilem Aras, "Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Abdurrahim Karslı liderliğinde ’önce insan’ sloganıyla çıktığımız bu yolda biz inanıyoruz ki Türkiye’nin her köşesinde her noktasında Hatay’ın her ilçesinde her mahallesinde kısa sürede ciddi anlamda bilinen ve duyulan bir siyasi parti haline geldik. Biz parti olarak kirlenmiş siyasette kirlenmiş yüzleri hiç biz zaman yanımızda barındırmadık. Tertemiz insanlarla çıktığımız bu kutlu yolda rabbim bizi muvaffak eylesin ve bizi utandırmasın. Çünkü bizim ne gidecek bir yerimiz nede her köşesi bir cennet olan ülkemiz gibi bir vatanımız var” diye konuştu.
İlçe başkanlığı görevine getirilen Muhammet Burkaş ise parti teşkilatı olarak çalmadık kapı, gitmedik yer kalmayana kadar çalışacaklarını belirterek “Hedefimiz ve ülkümüz bu vatan ve bu millet oldukça başımız dik bir şekilde yılmadan mücadele edeceğiz” dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra İl Başkanı Çilem Uras tarafından ilçe yönetim kurulu üyelerine parti rozetleri takıldı.
Merkez Parti Dörtyol İlçe yönetim kurulu üyeliklerine Şahin Çelebi, Baki Kıymacı, Gökhan Tuna, Barış Dinç, Muhammet Mutlu, Adem Ünal, Gökhan Çamlıbel, Soner Mutlu, Ökkeş Çetiner, Kemal Aydın, Serkan Atar getirildi.