Beşiktaş’ın yetenekli oyuncusu Olcay Şahan, "Bu turdan sonra hiç bir takımın bizi istemeyeceğini düşünüyorum. Gücümüzü gösterdik, rakiplerimiz bizden korksun" dedi.
Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında sahasında ağırladığı Liverpool’u penaltı atışları sonunda 6-4 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu Olcay Şahan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendi kalitelerini bildiklerini ifade eden Şahan, "Bu maça inançlı çıktık. Deplasmanda da çok iyi maç çıkarmıştık. Taraftarlarımızın desteği ile 120 dakika boyunca kimse yorulmadan mücadele verdi. Hak eden takımın tur atladığını düşünüyorum. Hocamız bize, ‘120 dakika bu futbolu oynayıp elenirsek, yapacak bir şey yok. Maç nasıl geçerse geçsin sizinle gurur duyuyorum’ dedi. Taraftarlarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz" dedi.
"RAKİPLER BİZDEN KORKACAK"
Yarın yapılacak kura çekimine ilişkin sorulan bir soruya ise yetenekli oyuncu, "Kura çekiminde bu turdan sonra hiç bir takımın bizi istemeyeceğini düşünüyorum. Bu sezon Chelsea, Arsenal, Tottenham ve Liverpool maçlarında çok iyi performans sergiledik. Rakip takımların bizden korkacağını düşünüyorum" diye konuştu.