AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından sinema günü düzenlendi. ‘Bizim Hikaye’ filmini izleyen gençlik kolları üyelerine AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’de eşlik etti.
AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı hafta sonu üyeleriyle sinemada buluştu. Yaklaşık 500 gencin katıldığı sinema organizasyonunda ‘Bizim Hikaye’ filmi izlendi. Filmi gençlerle birlikte izleyen İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 1980 yılında yapılan darbe döneminin anlatıldığını belirtti. Yurdunuseven, “Gençlik Kolları Başkanlığımız güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Genç kardeşlerimizle ‘Bizim Hikaye’ filmini birlikte izledik ve yoğun bir katılım oldu. Filmde 1980 yılında yapılan darbe anlatıldı. Gençlerimizin geçmişini öğrenmesi için bu tür filmleri izlemesini tavsiye ediyorum. Gençlik kollarımıza da böyle bir sinema etkinliği düzenledikleri için teşekkür ederim” diye konuştu.
“DARBELERE KESİNLİKLE FIRSAT VERMEYECEĞİZ “
Türkiye’nin nerden nereye geldiğini genç arkadaşların öğrenmesi gerektiğini vurgulayan AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, darbeler nedeniyle halkın zorluklardan geçtiğini dile getirdi. Çengel, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“İl Başkanımız İl Başkanımız İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanımız Bülent Eser, Milletvekili Aday Adaylarımızın katılımlarıyla 4 seansta yaklaşık 500 genç kardeşimizle filmi izledik. Filmin konusu 1980’lerdeki darbe dönemini hikaye edinmiştir. 80 darbesinde gururu itibarı zedelenen, inancı ve düşüncesi ne olursa olsun haksız yere hüküm giyen insanların darbe sonrası yaşadıkları o günlerden bugünlere kadar uzanan bir mücadeleyi anlatıyor. Bizler halkımızın ne büyük zorluklar çektiğini darbe döneminin, sıkıyönetim döneminde yaşanan sıkıntıları biten hayatları film aracılığıyla kardeşlerimize kısmen anlatmaya çalıştık ve o günlerin tekrar yaşanmaması için, ülkemizi o günlere götürmek isteyenlere kesinlikle fırsat vermemiz gerekiyor. Onun için biz gençlerin üzerine büyük sorumluluklar düşüyor.”
Sinema etkinliğine İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanı Çengel ile çok sayıda genç katıldı.