İzmir’in Karaburun ilçesinde kız arkadaşı Semra Güler ile dalış yapan Eyüp Aktürk, denizin 5 metre altında istiridyenin içinden çıkardığı tek taş yüzük ve “Benimle evlenir misin bebeğim?” yazılı pankartla evlenme teklifinde bulundu.
İzmir’in ünlü kokoreççisi Asım Ustanın manevi oğlu iş adamı Eyüp Aktürk, dokuz yıldır beraberlik yaşadığı Semra Güler’e suyun 5 metre altında istiridyenin içindeki tek taşla evlenme teklifi etti. Çılgın evlenme teklifi için dalış öğretmenleri ve kız arkadaşı Semra Güler ile dalış yapan Aktürk, bu sırada “Benimle evlenir misin bebeğim?” yazılı pankartını çıkardı. İlginç evlenme teklifi karşısında şaşıran Güler, teklife “evet” cevabını verdi.
KARADA DA TEKLİF ETTİ
Semra Güler, hiçbir şeyden haberi olmadan denize indiğini, pankartı görünce çok şaşırdığını ve dalış konusunda acemi olması sebebiyle paniklediğini belirterek “Kimsenin beklemediği bir dalış eğitimi anında ve suyun 5 metre altında istiridye kabuğunun içine saklanmış tek taş yüzük ile evlilik teklifi almak inanın beni çok duygulandırdı ve heyecanlandırdı. Eşime bu güzel teklifi için çok teşekkür ediyorum ve onu çok seviyorum” dedi. Eyüp Aktürk de, evlenme teklifini karaya çıkınca yeniden tekrarlayarak işi sağlama aldığını söyledi.