Bilecik’in Bozüyük ilçesinde özel bir firma aracılığıyla umre ziyareti için kutsal topraklara gidecek olan ve aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, bazı meclis üyelerinin de bulunduğu kafile üyeleri dualar ve tekbirler eşliğinde uğurlandı.
Otogarda düzenlenen uğurlama törenine Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükçü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, bazı belediye meclis üyeleri, şirket yetkilileri, umre kafilesinin aileleri ve vatandaşlar katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı törende umreye gidecek vatandaşlar mübarek kutsal topraklara gitmenin sevincini ve sevdiklerinden ayrılmanın hüznünü bir arada yaşadılar.
Kutsal topraklara giden vatandaşları uğurlama programında yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, hayırlı yolculuklar dileyerek umre vazifelerini tamamlayarak sağ salim ailelerine kavuşmaları temennisinde bulundu.
Şirket yetkilisi Hüseyin Dündar, Bozüyük’ten toplam 32 kişinin 15 günlük umre ziyareti için kutsal topraklara götürüldüğünü ve umre vazifesinin tamamlanmasının ardından 18 Mart tarihinde yurda dönüş yapılacağını söyledi.