AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Şakir Şahin, Çorum’daki sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerini sürdürüyor.
AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Prof. Dr. Şakir Şahin, seçim çalışmaları kapsamında meslek odaları ve sendikalar ile bazı derneklere ziyaretlerde bulunarak “Çorum’un Dünya Markası olması için” projelerini anlattı.
Şahin, ziyaretleri kapsamında MÜSİAD Çorum Şubesi, Çorum Ensar Vakfı, Memur-Sen Çorum Şubesi, İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Çorum’un Dünya Markası olması için sivil toplum örgütlerinin çalışmalarının önemli olduğunu ifade eden Prof. Dr. Şahin “Ülkemizin ve Çorum’umuzun geleceği adına, üzerime düşen sorumlulukların bilincindeyim. Bu sorumlulukları yerine getirebilmek ve şehrimizin gelişimini sürdürebilmek için hepimiz gönül birlikteliği içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir. El birliği ile hep birlikte başarımızı devam ettireceğiz. Bir olacağız, diri olacağız ve iri olacağız. Biz birbirimize güvendiğimizde, bir ve beraber olarak, kardeş olarak birbirimize kenetlendiğimizde her engeli aşacak ve büyük Türkiye’nin inşasında Çorum’un yerini almasına katkı sağlayabileceğimize inanıyorum.” diye konuştu.