Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ile yönetim kurulu üyeleri, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’e, Kızılay’ın kan bağışına olan destekleri ve Adana’da son dönemde uyuşturucu ile mücadeledeki etkin çabaları için teşekkür etti.
Türk Kızılayı Adana Şubesi’nin, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’e ziyaretine, Şube Başkanı Ramazan Saygılı ile birlikte yönetim kurulunda yer alan Niyazi Çetinkaya, Nevzat Aslan, Reşat Karaca, Şaban Üçgül, Veli Kasap ve Mahmut Nimet Dalkır katıldı. Ziyaret sırasında Kızılay amblemli bir porselen tabağın hediye edildiği Zeybek’e, Türk Kızılayı’nın rozeti de takıldı.
Türk Kızılayı Başkanı Ramazan Saygılı, ziyaret sırasında Adana Emniyet Müdürlüğü’nün kan bağışı kampanyasına büyük destek verdiğini ve çok sayıda polis memurunun kan bağışlayarak, şimdiden bir çok canın kurtarılmasına katkıda bulunduklarını ifade etti. "Polis arkadaşlarımızın yapmış oldukları bu bağış her türlü takdirin ötesindedir" diyen Saygılı, bir başka teşekkürü de Adana polisinin son dönemde uyuşturucuyla mücadelede oynadığı etkin rol için yaptı. Saygılı, "Adana Emniyetimiz, , geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimize yönelik en büyük tehdit unsuru olan uyuşturucuyla başarılı mücadele ediyor. Tüm Türk Milleti ve Adanalılar adına polisimize ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.