Pursaklar Belediyesi’ne ait spor salonlarının sayısı her geçen gün artıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Saray Mahallesi’nde yapılan erkek spor salonunun açılışını yaparak “Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Bizler sporu teşvik eden, sporcuya destek veren belediyeyiz” dedi.
Saray’daki Spor Salonu açılışına Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Erçetin, Seyit Mehmet Gümüş, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Recep Aydın, Spor Koordinatörü Salih Yergin, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.
Dualar eşliğinde açılış kurdelesini kesen Başkan Çetin, “Erkek spor salonumuz Saray mahallemize hayırlı olsun. Son model teknoloji ile donatılmış bir salon hazırladık. Sağlıklı yaşam için spor yapsınlar. Özellikle gençlerimizin bu salonlarımızdan faydalanmalarını istiyoruz” dedi.
Açılışın ardından spor salonunu gezen Çetin ve beraberindekiler, spor aletlerini incelediler. Pursaklar Belediyesi Spor Koordinatörü Salih Yergin, Başkan Çetin’e spor aletleri ve çalışma prensipleri hakkında bilgi verdi. Açılışa katılan davetlilere yiyecek ve içecek de ikram edildi.