Barcelona’lı yıldız Neymar, Atletico Madrid forması giyen milli yıldız Arda Turan’a olan hayranlığını her fırsatta dile getirdiğini söyledi.
Brezilyalı yıldız Neymar, 16-18 Ocak’ta Alanya’da yapılacak International Royal Cup turnuvasının tanıtım toplantısı için İstanbul’a geldi. Basın toplantısında soruları yanıtlayan Neymar, milli yıldız Arda Turan’ın çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, "Türkiye’de oynayan, oynamış arkadaşlarım var. Beşiktaş ve Galatasaray da iyi oyunculara sahip olan, iyi işler yapabilecek takımlar. Futbolda başarılı olabilecek ekipler. Arda Turan çok büyük potansiyele sahip, çok büyük bir oyuncu. Her zaman ona hayranlığımı bire bir dile getiriyorum, dün de dile getirdim. Kendi tarihini yazmaya başladı ve devam edecek. Bütün Türk halkına bana gösterdikleri sevgi için teşekkür ederim. Burada olmaktan çok mutluydum, yine çok mutluyum burada olduğum için" dedi.
"GÖNLÜM MESSI’DEN YANA"
Neymar, bu akşam sahibini bulacak FIFA Altın Top Ödülü ile ilgili, "Ödüle aday olan 3 futbolcu da çok başarılı bir sezon geçirdiler. Tabii ki benim gönlüm Messi’den yana ama dediğim gibi aday olan Ronaldo da, Neuer de çok başarılı, iyi futbolcular" diye konuştu.