Türkiye’deki en kaliteli buz pateni pistlerinden birine sahip olan Adana Optimum Outlet AVM, özellikle çocukların çok sevdikleri bu sporu yaygınlaştırmak ve daha fazla çocuğun bu keyiften yararlanmasını sağlamak amacıyla avantajlı kampanyalar düzenliyor.
Optimum Club kart sahiplerine özel kampanya kapsamında, pistte becerilerini geliştirmek isteyen çocuklar için cazip seçenekler sunuluyor. Kampanya kapsamında ayda toplam 8 saatlik toplu derse katılım ücreti 160 TL her biri 30 dakikalık 5 özel derse katılım ise 175 TL olarak sunuluyor. Ayrıca bu iki paketten birisini tercih edenler Optimum Outlet’in buz pistinden hafta içi 10 seans ücretsiz yararlanabilecek. Kampanyaya katılanlara dersleri, uzman eğitmenler tarafından verilecek.
Eğitimlere katılabilmek için ücretsiz bir üyelik sistemi olan Optimum Club kart sahibi olmak ve kampanyada sunulan seçeneklerden bir tanesini tercih etmek yeterli oluyor. Club kartı olmayanlar, Optimum Outlet AVM’deki başvuru noktalarından başvuru formu doldurarak üyeliklerini kolayca gerçekleştirebiliyorlar.