Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçiminde mevcut başkan Yıldırım Demirören’i desteklediği için eleştiri oklarını üzerine çekerek bazı yöneticilerin istifa etmesine yol açan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulunun, aralık ayına kadar görevi sürdürme düşüncesinde oldukları öğrenildi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçiminde mevcut başkan Yıldırım Demirören’i destekleyerek camiada eleştiri oklarını üzerine çekerek yönetim kurulu içresinde istifaların meydana gelmesine yol açan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yara almasının ardından erken seçim tartışmaları gündeme gelmişti. Böyle bir kararı yönetim kurulu ile yapacağı görüşmeden sonra alabileceğine vurgu yapan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, yapılacak olan ilk toplantıda yönetim kurulunda istifa eden arkadaşlarının durumlarını değerlendirecek. İstifa eden arkadaşlarının istifalarını yürürlüğe koymadan önce ikna etmeye çalışacak olan Hacıosmanoğlu, daha sonra erken seçim kararı alınıp alınmayacağını tartışmaya açacak. İstifa eden 4 yönetici dışında başkan Hacıosmanoğlu ile birlikte görevde kalan 10 yöneticinin devam edilmesinden yana tavır ortaya koyacağı öğrenilirken, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da bu karara uyacağı belirtildi.
Trabzon’da gerçekleşmesi beklenen toplantıdan önce yönetim kurulu üyeleriyle Ankara’da bir araya gelen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun normal görev süreleri olan aralık ayında kongre yapmayı planladıkları ifade edildi.
HACIOSMANOĞLU TRANSFER ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Öte yandan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Ersun Yanal gelecek sezon oluşturulacak olan kadro için çalışmalarını sürdürüyor. Yaşanan kongre tartışmalarının aksine başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun transfer çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
M’BİA TRANSFERİ HER AN BİTEBİLİR
3 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Trabzonspor’da M’Bia transferinin de netleşmesi bekleniyor. Bordo-mavili kulüp oyuncuya Trabzon’da imza attırmasına karşılık henüz bu transferi bitirmiş değil. M’Bia’nın şartlarını kabul etmesi halinde bordo-mavili kulüp bu oyuncuyu renklerine bağlayacak. Oyuncunun 2 milyon 200 bin Euro imza parası istemesinin yanı sıra bazı şartlarınında hafifletilmesi için yoğun bir çaba harcayan bordo-mavili kulüp, teknik direktör Ersun Yanal’ın ısrarla istediği oyuncuya her an imza attırabilir.