Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, başkanlığını yaptığı haftalık Yönetim Koordinasyon Toplantısı’nda belediye yönetimi ile gündemi değerlendirdi. Toplantı kapsamında Düzce’de bu ay yapılması planlanan arazi ilaçlamalarına ilişkin kararlar alındı.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Güney, Şemsettin Yenersoy, Murat Caymaz, İNTAŞ Genel Müdürü Kenan Özen ve Düzce Belediyesi Özel Kalem Müdürü Akif Keleş ile gerçekleştirdiği Yönetim Koordinasyon Toplantısında haftalık durum değerlendirme raporlarını alarak devam eden projelere ve yapılacak yatırımlara ilişkin bilgi aldı.
Başkan Keleş, özellikle Mart ayı içerisinde yapılması gereken arazi ilaçlamalarına ilişkin ihalenin bu hafta tamamlanarak çalışmalara başlanmasının talimatını verdi. Veteriner Müdürlüğü’nden konuya ilişkin bilgi alan Başkan Keleş, 75 gün süre ile Düzce’de ilaçlanmayan arazi kalmayacağını söyledi.
Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy ise Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e Küçüksu Park Projesinin son haline ilişkin bilgiler verirken projenin onaylanması halinde uygulamaya konulacağını belirtti.