Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Akhisar Belediyespor, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda ağırladığı Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Tüm hafta boyunca kazanmak için hazırladık kendimizi. Rakibimizin şuan ligde en çok gol atan takımlarından biri olması, bu maçı daha önemli hale getirdi. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Bir yığın eylem ve iş birliği içerisindeydik sahada. Oyuncularımı kutluyorum. Bu oyun anlayışı ve disiplinle devam ettiğimiz takdirde daha iyi sonuçlar alabileceğimizi düşünüyorum. Hakemleri tebrik ediyorum. Maçı çok iyi yönettiler. Rakibimizi de kutluyoruz” diye konuştu.
MERSİN İDMANYURDU CEPHESİ
Mersin İdmanyurdu’nda Rıza Çalımbay’ın cezası nedeniyle bugün takımın başında yer alan Mehmet Bülent Albayrak, çok zor bir maç geçirdiklerini dile getirerek, yine de bir puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Albayrak, “Akhisar takımı içeride çok iyi skorlar alan takım. Gerçekten çok enteresan sonuçlar alıyorlar. Takım oyunu oynuyorlar. Gekas gibi bir oyuncuya sahipler. Gördüğünüz gibi hiç yoktan golü yaptı. Biz yine de aldığımız 1 puandan dolayı sevinçliyiz ama Akhisar’dan çok daha fazla gol pozisyonumuz vardı. Biraz daha dikkatli kullansak son topları farklı bir sonuç elde edebilirdik. Bu sonuçla ligde de biz biraz daha yukarıya tırmandık. Akhisar Belediyespor’a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim“ dedi.