Samsun Kamu Hastaneleri Birliği(KHB) sigarayı bırakan personellere “Yeni Hayatına Hoşgeldin” belgesi verdi.
Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı kurumlarda düzenlenen Sigarayı Bırakma Kampanyasında Genel Sekreterlik bünyesinde çalışan personellerden sigarayı bırakanlara sigarayı bıraktıkları için “Yeni Hayatına Hoşgeldin” belgesi verildi.
KHB personellerin sigarayı bırakmak için Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ndeki sigarayı bırakma poliklinikleri tarafından kendilerine verilen tedaviyi uyguladığını belirten Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr.Dursun M. Mehel, bu personellere yeni hayatına hoş geldin dediklerini ifade etti. Bu yeni başlangıçlarından dolayı bir teşekkür belgesi vermek istediklerini, en kısa süre içinde kalan personellerin de sigarayı bırakmaya teşvik ederek kurum olarak “Sigarasız Kurum” belgesi alacaklarını söyledi.
Tüm vatandaşları sigarayı bırakmaya çağıran Mehel, Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde sigarayı bırakma ilaçlarının ücretsiz olarak dağıtıldığını; herkesin bu hastanedeki sigarayı bırakma polikliniklerinden hizmet alabileceğini belirtti.