Vali Seddar Yavuz, Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı ve yeni atanan yönetim kadrosunu makamında kabul etti.
Ziyaret ve yeni dönem ile bilgi veren Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı; ‘’Birlik bünyesinde yeni yönetim ile hastanelerimizde sağlık hizmetinin sunumunda iş ve işlemlerin yürütülmesinde hasta ve çalışan hakları ile güvenliği mevzuatı ilkeleri çerçevesinde, kaynak israfı ve atıl kapasiteye yol açılmaksızın, performans hedeflerine uygun, etkin, verimli ve kaliteli sağlık hizmeti sunulmasının hedeflediklerini, hedefe ulaşırken tüm yönetim olarak şeffaf hesap verebilir ve sürdürülebilir bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirterek böyle önemli bir yapılanmanın sağlığı hizmetlerini ve sorumluluğunu yüklenmekten dolayı hem gurur hem de büyük bir heyecan duyuyoruz. Uşak’da halkımızın, yerel yönetimin ve Valimizin sağlık konusunda her zaman var olan destek ve ilgilerinizin artarak devam etmesi bizleri daha da motive etmektedir” dedi
Kabulde konuşan Vali Seddar Yavuz, Uşak’ta sağlık hizmetlerinde önemli yatırımlara imza atıldığını belirterek, “İlimizde vatandaşlarımıza kaliteli, nitelikli sağlık hizmetleri sunmaktayız. Devletimiz eliyle yürütülen temel bir hizmet olarak değerlendirdiğimiz sağlık alanında il olarak çok iyi bir konumda olduğumuzu ifade etmek isterim. Nitekim sağlık hizmetleri sunumu ile ilgili yapılan yurt çapındaki bir kamuoyu araştırmasında Uşak ili sağlık hizmetlerinden vatandaşın memnuniyet düzeyinde birinci sırada yer almıştır. Elbette bu derecenin elde edilmesinde büyük bir özveri ile çalışan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız bulunmaktadır. Bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarımıza ve kamu Hastaneler birliğinin yeni atanan yönetim kadrosuna çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.