Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu beraberinde Amasra Kaymakamı Kadir Taner Eser, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok’la birlikte yeni yılın ilk dakikalarından asker ve polisleri ziyaret etti.
Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Amasra Kaymakamı Kadir Taner Eser, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, yeni yılın ilk dakikalarında Bartın’ın Amasra ilçesindeki jandarma karakolu ve ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek, asker ve polislerin yeni yılını kutladı. Vali Azizoğlu ve beraberindekiler ilk önce Amasra İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Askerlerle tek tek tokalaşan Vali Azizoğlu daha sonra karakolda rütbeli personel erlerle bir süre sohbet etti. Vali Azizoğlu ve beraberindekiler daha sonra Amasra İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti. Vali Azizoğlu polislerle tokalaşarak yeni yıllarını kutladı.
Emniyet personeli ile sohbet eden Vali Azizoğlu, “2014 yılını Bartın’da çok şükür büyük bir sıkıntı, kaza, bela, problem olmadan geçirmiş olduk. Bartın halkına bütün kamu görevlileri olarak hizmet etmekten de mutlu ve gurulu olduğumu ifade etmek isterim. Halkımıza hizmet etmek onlara yararlı olmak, bölgemizin kalkınması için gayret etmek hepimiz için onur ve şereftir. Bartın’ımızı da 2015 senesinde layık olduğu gelişmişlik ve kalkınmışlık seviyesine yükselmesi için atması gereken bir çok adımı da atacağına inanıyoruz. 2015 yılının tüm Bartınlılara, dışarıda yaşayan Bartınlılara, Bartın’ı seven tüm insanlara hayırlı olmasını dilerim” dedi.