Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapımı devam eden havaalanının güvenlik işini alan Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Oğuz, birilerinin işe alma vaadiyle vatandaşlardan para aldığını belirterek, söz konusu mağduriyete uğrayanların suç duyurusunda bulunmalarını istedi.
Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Oğuz, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu olaydan haberdar olduklarını ve bu durum karşısında üzüldüklerini belirterek, “Birilerinin bizim adımızı ve hatta Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün adını kullanarak vatandaşlardan para topladığı iddiası bize ulaştı. Firma olarak bu tür eylemlerin içinde olmadık, olmayız. Bu tür eylemlerde bulunanları da esefle kınıyoruz. Henüz söz konusu havaalanının teslimatı yapılmadığı için zaten işe başlamış değiliz” dedi.
İş vaadiyle vatandaştan para talep eden kişilerle hiçbir ilgilerinin olmadığını belirten Oğuz, “Bu tür kişilere para verenler, para verdikleri kişilerle ilgili hemen ilgili birimlere suç duyurusunda bulunmalıdırlar. Bu çok yanlış bir şey” diye konuştu.