Hava sıcaklıklarının kendini iyice hissettirmesiyle bahar sezonuna hızlı bir giriş yapan Bayburt Belediyesi, çalışma temposunu yükseltti. Belediye Fen İşleri, Park Bahçeler, Su ve Kanal İşleri ile Temizlik İşleri Müdürlüklerine bağlı ekipler, dört koldan hummalı bir çalışma yürütüyor.
Şair Zihni Kent Ormanı Elden Geçiyor
Fen İşleri ekipleri bahar ve yaz aylarında şehrin en gözde noktalarından olan ve hemşehrilerimizin piknik ve dinlenme için tercih ettiği Şair Zihni Kent Ormanı’nı yeni sezona hazırlamak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Kent ormanı için bulunan yol ve patikaları elden geçiren ekipler, burada yürüttüğü parke ve bordür çalışmasıyla göze hoş gelen, düzenli ulaşım alanları oluşturuyor.
Okul Bahçeleri Düzenleniyor
Okul bahçelerinin de düzenlenmesinde ve temizlenmesinde hizmetlerini sürdüren Bayburt Belediyesi, bordür ve parke çalışması yaparak geleceğimizin mimarı olacak çocuklarımızın oyunlarını daha hoş ve daha rahat bir ortamda oynamalarını sağlıyor.
Yıkama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
Hava sıcaklıklarının iyice artması ve yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde bulunan cadde ve ara sokaklarda yıkama çalışması başlattı.
Yıkama ve dezenfektasyon çalışmalarını bahar ve yaz aylarında rutin olarak uygulayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin merkezinde bulunan cadde ve sokaklarda meydana gelen tozlanma ve çamur gibi olumsuzlukları oradan kaldırıyor.