AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Abdullah Tekin, Cumartesi günü gerçekleştirilen temayül yoklamasını değerlendirdi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şubesi kurucu başkanı, İnşaat Yüksek Mühendisi Abdullah Tekin Cumartesi günü gerçekleşen Temayül yoklamasının adeta bir bayram havasında gerçekleştiğini kaydederek, partililerin kendisine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Tekin, 7 Haziran günü gerçekleştirilecek olan Milletvekili Genel Seçimlerinde Manisa’daki 9 milletvekili adayını belirlemek amacıyla milletvekili aday adaylığına başvuran 60 kişiden 53’ünün temayül yoklamasına girdiğini ve 3 bine yakın partilinin oy kullandığını anlatarak, her aday adayının stantlar açarak, tanıtımlarını son ana kadar sürdürdüklerini söyledi.
Temayül yoklamasının adeta bir şenlik, bir bayram havasında geçtiğini anlatan AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Abdullah Tekin, “AK Parti Milletvekilliği adaylığıyla ilgili temayül yoklamamız teşkilatlarımızın yoğun katılımıyla şenlik havasında geçti. Koordinasyonu sağlayan AK Parti İl Teşkilatına teşekkür ederim. Temayüle katılıp destekleyen tüm dostlarımdan Allah Razı olsun. Rabbim, şehrimiz ve ülkemiz için en hayırlı sonuçları versin. Hakkımızda hayırlısı olsun” diyerek, milletvekilliğine giden yolda temayül yoklamasının aşamalardan sadece biri olduğunu ve çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini söyledi.