Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şube’sine iadeyi ziyarette bulundu.
Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın’ı, MÜSİAD’ın Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk karşıladı.
Karşılama sonrası, bir araya gelen MÜSİAD Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Çelenk, Kaymakam Selami Aydın ve MÜSİAD üyeleri bir arada sohbet etti.
Selami Aydın’ın İadeyi ziyaretlerinden memnun kaldıklarını dile getiren Mehmet Çelenk, “Nöbet değişimi halen devam ediyor. Bizden önceki kardeşimizden aldığımız görevi daha ileriye götürmeye çalışıyoruz. Elimizden gelen tüm gayreti arkadaşlarımızla beraber gösteriyoruz. Şehrimizin, üyelerimizin sıkıntılarını, projelerini, ve önerilerini değerlendiriyoruz. Bu gibi sorunları daha iyi çözümler üretmek için daha iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz” dedi.
Beş aydan beridir burada olduğunu ifade eden Selami Aydın, “Geldiğimiz günden beridir Şahinbey Kaymakamı olarak, beraber çalıştığımız Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, diğer kamu ve kuruluşlarıyla beraber kamu hizmeti veriyoruz. İşin bir tarafındayız, ama sadece kamu hizmeti, kamu kuruluşlarının işi değildir sadece sivil toplum örgütlerinin de kendi alanlarına yönelik ürettiği bir kamu hizmeti söz konusudur. Burada devletin kamu ve kuruluşlarıyla, sivil toplum örgütlerinin, iş dünyasının kamu hizmetli aynı istikamette yönlendirilebilirse daha güzel neticeler ve vatandaş memnuniyeti ortaya çıkar. Aslında hepimiz bu toplumun yararına, bu toplumun mutluluğu adına, huzuru adına bir şeyler yapıyoruz bu noktada gerek ilçe amiri olarak, gerek bir birey olarak etkileşim ve iletişimden yanayım. Bu noktada MÜSİAD’da karşılıklı olarak iyi iletişim kurmanın mutluluğu içerisindeyim. Türkiye’de özellikle MÜSİAD, son dönemlerde kamuoyu oluşturmada çok önemli bir bir misyon ifa etmektedir. Türkiye’de sağduyunun hakim olması adına çok önemli misyon ortaya koymaktadır. Çok çeşitliliğin olması adına önemli bir boşluğu doldurduğuna kesinlikle inanıyorum. Bu anlamda Gaziantep MÜSİAD’da bu güne kadar olduğu gibi, yeni yönetiminizle de gerek karşılıklı bilgi alış verişinde, bazı projelerimizde sizleri proje ortağı olarak yanımızda göreceğimize eminim. Ayrıca sizlerinde farklı alanlarda yapacağınız işlerden bizden istifade edebileceğiniz, bir husus olursa seve seve sizlerin yanınızda olacağımı, belirtmek isterim” diye konuştu.
İade-i ziyaret sonrası bir arada hatıra fotoğrafı çekilerek, Mehmet Çelenk, Selami Aydın’a seccade hediye etti.