Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği konserde Mersinli sevenleriyle buluşan Musa Eroğlu, salonu dolduranlara unutulmaz anlar yaşattı.
Büyükşehir Belediyesi’nin Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirdiği konserde, Mersinliler salonu doldurdu. Musa Eroğlu’nun konserini, Mersin Valisi Özdemir Çakacak ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da izledi.
Yaklaşık 2 saat boyunca sevilen türkülerini Mersinliler için seslendiren Musa Eroğlu, kendisini dinlemeye gelenleri bazen hüzünlendirdi, bazen de coşturdu. Mersinli hemşehrileriyle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Musa Eroğlu, “Bana mutluluğu yaşatan ve sizlerle buluşmamı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
Konser sonunda sahneye çıkarak, Musa Eroğlu’nu kutlayan Vali Çakacak, sanatçıya çiçek takdim ederken, Başkan Kocamaz da plaket verdi. Başkan Kocamaz burada yaptığı kısa konuşmada, “Sayın Valimizin de şereflendirdiği bu gecede, bütün öğretmenlerimizin, normalde 24 Kasım olan günlerini 2 gün önceden kutladık. Dolayısıyla bizi bu akşam burada coşturan, gönlünden ve dilinden dökülenleri bizlerle paylaşan çok değerli hemşehrimiz Musa Eroğlu’na sizler adına teşekkür ediyorum. Aziz Atatürk’ün de belirttiği gibi yeni nesil siz sevgili öğretmenlerimizin eseri olacaktır. İnşallah sizlerin yetiştirdiği o nesil de hem Atatürk’ümüze hem Cumhuriyet’imize hem ülkemize ve hem de bayrağımıza sahip çıkacaktır” diye konuştu.