Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçede bazı kamu kurumlarına atanan yeni yöneticileri ziyaret etti.
Başkan Özaltun, başkan yardımcıları Kamil Kahraman Göksu ve Halim Gümüşel ile beraber Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ile Beyşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Özaltun, ziyaretlerinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Süleyman Siper ve hastane başhekimliği yardımcılığı görevine atanan Dr. Mehmet Kendir ile kurumun yeni müdürleri Mesut Sodan, Gülşen Parlakkaya ve Mustafa Akın’a yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
Devlet hastanesinde yatarak tedavi gören kimsesiz ve bakıma muhtaç bazı yaşlıları da tedavi gördüğü bölümlerde ziyaret eden Başkan Özaltun, görme engelli 83 yaşındaki bakıma muhtaç Fatma Çatal’a ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. Yaşlı kadınla sohbet eden Özaltun, Fatma Çatal’ı da İlçe Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmetlerinden istifade ettireceklerini söyleyerek, huzurevinde kalmak isteyen kimsesiz Remzi Cantürk’e de yardımcı olacaklarını ifade etti.
Özaltun, hastanede yarıyıl tatili sebebiyle ailelerinin sünnet olmasına karar verdikleri bazı çocukları da yattıkları serviste ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi.