Batman Fatih İlkokulu Anasınıfı tarafından tertip edilen, Kutlu Doğum programında muhteşem gösteriler sunan, anasınıfı öğrencileri izleyicileri büyüledi.
Fatih İlkokulu Anasınıfı öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı Kutlu Doğum programına Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdulvahap Hınç, Beşir Tileği, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Yeni Kültür Merkezi Konferans Salonu’nu dolduran davetliler, Hz. Muhammed’in (SAV) doğum yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte duygulu anlar yaşadılar. Yaklaşık 3 saat süren programda minik öğrenciler Kur’an-ı Kerim okudu ve ilahiler seslendirdi. Katılımcılar yaşlarının üstünde bir performans sergileyen anasınıfı öğrencilerini programın sonunda ayakta alkışladı.
Güzel ahlakı tamamlayıcı olarak gönderilen, insanlığa örnek teşkil eden, yegane insan Hz. Muhammed’i (S.A.V.) anlamaya ve tanımaya en çok ihtiyaç duyulan bir zamanda çocukların eşsiz insan Hz Peygamberin ahlakıyla taçlanmalarının öncelikli hedef olduğunu ifade eden Okul Müdürü Mehmet Şirin Temiz, programa katılan misafirlere, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti.