AK Parti Melikgazi Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Haziran ayında yapılacak milletvekili seçimleri için Melikgazi ilçesi olarak, hedeflerinin yüzde 70 olduğunu söyledi.
Ak Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, ilçe koordinatörleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, görevi devraldıktan sonra, ilçe teşkilatında bir çok yeniliklere imza attıklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz günden itibaren, yönetimimizde çeşitli komisyonlar oluşturduk. Bu komisyonlardaki arkadaşlarımız yeni fikirler ve yeni projeler üretmeye başladılar. Melikgazi ilçe teşkilatı olarak, hiç bir arkadaşımızın bu başarıların dışında kalmasını istemiyorum. Ben çalışmaların dışında kaldım diye kimse üzülmesin. Partiden elinizi, ayağını çekmeyin. Çalışmaların devamlı içerisinde olun. Mahalle temsilcisi arkadaşlarımızda, partideki sandık kurulu çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacak. Bu arkadaşlar proje üretebilecekler. Ürettikleri projeleri bizlere getirdikleri taktirde kesinlikle önlerini açacağız. Önlerini tıkayan insan kesinlikle olmayacağız. Ne kadar çalışmak istiyorsanız, ne kadar proje üretiyorsanız, ne kadar fikir üretiyorsanız kesinlikle önünüzü açan ve o projeleri hayata geçiren bir yönetim olacağız.
Bu çalışmalarla birlikte yeni yönetim kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda da Haziran ayında yapılacak seçimlerde de Melikgazi ilçesi olarak hedefimizi yüzde 70 olarak belirledik. Bu hedefe ulaşmak içinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz" şeklinde konuştu.
Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de, İstanbul Sultanahmet polis karakoluna yapılan saldırıyı kınayarak sözlerine başladı. Özden, "Saldırının derin üzüntüsü içerisindeyiz. Şehit olan polisimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerken, yaralı polisimize de Allah’tan şifa diliyorum. Bu yapılan saldırılar, Türkiye’nin güçlenmesine ve hedeflerine ulaşmasına mani olamayacak. Bu saldırılar karşısında hep birlikte kenetlenerek, bunlara karşı olacağız.
Melikgazi ilçesi olarak, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yapılan kongreden sonra, ilk danışma meclisi toplantısında sizlerle bir araya geldik. Bu ekibin içinde olmak ve bu davaya gönül vermek bir ayrıcalık. Yeni, canlı ve heyecanlı bir ekibiniz var. Bu işi de sonuna kadar götürecek bir ekibe sahipsiniz. Fakat önünüzdeki hedef büyük. Melikgazi ilçe başkanı yüzde 70 gibi bir hedef belirledi. Bu hedefe ulaşmak için ne gerekiyorsa teşkilat olarak yapacağız. Bizde 9-0 gibi bir hedef belirledik ama başkanımız yüzde 70 hedef ile bizleri destekler bir hedef açıkladı. Kayseri olarak, bizler bu hedeflerle çıtayı yükseltmiş olduk. Ama çok şükür ki bu ekip, bu hedefleri belirliyor. Hiç kimse kendiliğinden bir hedef koyamaz. Başkanım, yönetimine, mahalle temsilcilerine ve teşkilatlarına güvendiği için bu hedefi belirliyor. İl teşkilatı, ilçe teşkilatı ile elimizden gelen desteği yaparak, yüzde 70 barajını, başkanımızın yüzünü kara çıkarmadan yakalayacağız. Böylece, Kayseri’de de benim hedefim Konya’yı geçmek, inşallah geçeceğiz." dedi.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, belediye çalışmalarından bahsederek, şunları söyledi:
"Kayserimize bereket yağmaya başladı. Belediye olarak biz hazırlıklarımızı yaptık. Ekip olarak kış şartlarına, 24 saat 3 vardiya halinde personelimiz ve iş makinelerimiz ile hazırız. Melikgazi’nin en ücra köşesine kadar ulaşacak ekiplerimiz hazır. Bu yönde bir kaygımız yok. Belediye olarak, projelerimizin ihale hazırlıklarını tamamladık. 2014 yılı sonu itibari ile hazırlıklarımızı sonlandırdık. 2015 yılında da ilgili meclis kararlarını almak sureti ile Mart ayında etap etap her yeri gözden geçireceğiz. Nakkaş misali, Melikgazi’mizi standardı yüksek, yaşanabilir ilçe olarak sürdürmeye devam edeceğiz. İlçemizde bir canlı misali gibidir. Elbette eskiyen yerleri var. Gözden geçirilmesi gereken yerleri var. Ufuk açıcı bir şekilde projelere uyarlanması gereken yerleri var. Allah’a şükür ekibimiz güçlü, güler yüzlü, fedakar. Ben vitrindeki bir ağabeyleri, kardeşleri ve bir mesai arkadaşlarıyım. Sokağı temizleyen, sokakta gece kar kürüyen kardeşim ile el ele, gönül gönüle olduğum zaman, ben bir anlam ifade ederim."
Konuşmaların ardından teşkilat mensupları ile görüş alış verişinde bulunuldu.