Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, kurmaylarıyla birlikte Karaisalı ilçesine çıkarma yaparak, muhtarlarla bir araya geldi, esnafı tek tek ziyaret etti.
Başkan Yusuf Baş ve MHP heyeti, Karaisalı ilçesine dolu dolu bir ziyaret gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde başlayan program akşama kadar devam etti. Karaisalı’da önce muhtarlarla bir araya gelen Baş, onlardan yerleşim birimlerine dair sorunları birebir dinleme fırsatı buldu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın da hazır bulunduğu ilçedeki etkinliklerde Yusuf Baş, günün yarısını ise esnaf gezisine ayırdı. Bir dükkanda satılan çiftçi kasketlerini giyen Baş, Sözlü ve Aslan ilginç bir kare oluşturdu.
Tek tek bütün esnafın kapısını çalan Başkan Baş, “Karaisalı ilçemiz uzun yıllardır Milliyetçi Hareket ile yürüyordu. Görüyoruz ki Karaisalı yeni dönemde bu sefer Milliyetçi Hareket ile koşmaya başladı. Adana’mızın bir çok yerinde bu yöneliş var. Tufanbeyli’de MHP’ye büyük katılımla yaktığımız meşale dalga dalga yayılıyor. Allah’ın izniyle MHP tek başına iktidara koşuyor” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte Karaisalı-Kızıldağ yaylası arasındaki yol çalışmalarını inceleyen Başkan Baş, Karaisalı Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Küçük’ü, Karaisalı Ziraat Odası Başkanı Mahmut Metin’i, Türkiye Muhtarlar Derneği Karaisalı Şubesi’ni de ziyaret etti.