20 günlük Antalya kampını değerlendiren Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, ikinci yarı için oldukça iddialı konuştu. Ertekin, takımdaki değişimi herkesin fark edeceğini belirtti.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor, 20 günlük Antalya kampının ardından Kırklarelispor maçının hazırlıklarını Körfez Burunga Tesisleri’nde sürdürüyor. Antalya kampıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan teknik direktör İsmail Ertekin, iki aşamalı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek şunları söyledi:
"İlk bölümde fiziki, ikincisinde maç performansına yönelik taktik çalışmaları yaptık. Son derece olumlu geçtiğini düşünüyorum. Burada eksiklerimizi gördük, tamamlamaya çalıştık. Futbolcuların bizi, bizim futbolcuları tanıması açısından da önemliydi. 20 günlük kampta oldukça iyi yol kat ettik"
"DEVRE ARASINDA TRANSFER YAPMAK KOLAY DEĞİL"
Devre arasında iki önemli ismi transfer ederek kadrolarını güçlendirdiklerini belirten Ertekin, "Santrafor ve stoper mevki için beklentimiz var. Başkanımız ve yöneticilerimiz bu yönde yoğun bir çalışma yürütüyor. Bize uygun oyuncular arıyoruz. Tabi devre arasında transfer yapmak kolay değildir. Bizim futbolcuyu istememiz kadar oyuncunun da bizi istemesi önemli" şeklinde konuştu.
"TAKIMIMIZ ÇOK İYİ DURUMDA"
"Kamp döneminde edindiğim izlenim, geçmişteki o fizik kalitemiz sahaya sürülmemiş" diyen Ertekin, "Antrenör arkadaşlarımız doğru işler yapmaya çalışmışlar ama puan desteği olmamış. Bizde buna yönelik oyunculara aktarımlarda bulunduk. Bir şekilde kazanmamız gerekiyor. Takımımız çok iyi durumda. İlk maç sonrası kamuoyu nelerin değiştiğini görecektir. İddia anlamında söylemiyorum ama mutlaka bu sahaya ve tabelaya yansıması olacaktır. Takımdaki değişimi herkes fark edecek"