Pursaklar Saray İmam-Hatip Ortaokulu ile Ülker İlköğretim Okulu öğrencileri Başkan Çetin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Göreve geldiği günden beri eğitime her türlü desteği veren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin gönüllerde taht kurdu. Eğitime verilen destekleri karşılıksız bırakmayan öğrenciler hem başarıları hem de ziyaretleri ile Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i mutlu etti. Saray İmim-Hatip Ortaokulu ve Ülker İlköğretim Okulu’nu temsilen Başkan Çetin’i ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler, eğitime verilen destekten dolayı teşekkürlerini sunup çiçek ve plaket taktim etti.
Misafirlerini makamında ağırlayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, çocuklarımızın her zaman yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olacağız. Bizler eğitim sevdalısıyız. Bu nedenle okullarımıza ve öğrencilerimize elimizden gelen bütün desteği veriyoruz” dedi. Öğrencilerden yaz tatilinde bol bol kitap okumalarını ve sosyal aktiviteler yapmalarını isteyen Baştan Çetin, öğrencilerin ve öğretmenlerin başarısının kendilerini memnun ettiğini belirtti.