Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Kardemir Karabükspor’da teknik direktörü Yılmaz Vural, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Kardemir Karabükspor’un ligin en disiplinli takımı olduğunu vurguladı. Kulüp doktorundan oyuncuların sakatlıkları hakkında bilgiler de alan Vural, desteğin önemli olduğunu ifade ederek taraftara da çağrıda bulundu. Vural, “Mümkün olsa da taraftarımız bu maça gelebilse. Gaziantepspor maçında taraftarımız geldi destekledi ancak stat tam dolu değildi. Destek çok önemli. Lütfen çağrımıza kulak verin ve gelin destekleyin. Takımı yalnız bırakmayın. Rakibe burayı dar edelim aşırıya kaçmadan. Takımın başında çıktığım iki maçta 5 puan kaybettik diye düşünüyorum. Kötü oynayanın da kazandığı bir sistem futbol. İnşallah kazanma serisine başlarız diye umut ediyorum” diye konuştu.
"HERKES ELİNDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR"
Bütün oyuncuların kendileri için değerli olduğunu ifade eden Vural, “Akpala bu maçta istediğimiz yaptı. Yeni bir oyun tarzı getirdik. Kolay değil. 1.5 sezon takımın alıştığı bir sistem vardı. Şimdi farklı bir sistem uyguluyoruz. Deomi ve Akpal değerli oyuncular. Geçmişleri başarılarla dolu. Kadro yaparken adaletli davranıyoruz. 4-5 hoca değerlendirip hak edeni sahaya sürüyoruz. Bütün oyuncularımız bizim için bir değer. Kimse benim akrabam değil. Bu takımda herkese performansına göre yer var. Herkese görev düşebilir. O bölgede değerlendirebileceğimiz bir çok oyuncumuz var. Kardemir Karabükspor ligin en disiplinli takımı. Bunu oynadığı maçlarda gösterdi. Gaziantep maçının sonuna doğru disiplin kopabilirdi ancak frenledik. Aynı tempoda devam ettik. Futbolcularım istediklerimi başarıyla yapıyor. İstekli oynuyorlar. Morale teşvike ve desteğe ihtiyaçları var. Sabretmemiz lazım. Ligin sonunda durumumuzu belirleyecek oyuncular bunlar. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bu çok önemli. Ben takımdan memnunum” diye konuştu.
Yılmaz Vural, deplasmanda karşılaşacakları Akhisar Belediyespor maçı için hedeflerinin galibiyet olduğunu sözlerine ekledi.